LIITY JOUKKOOMME

Palokunnat turvaavat
suomalaisten arkea

Palokunnat ovat keskeinen osa yhteiskuntamme pelastusjärjestelmää. Ne ovat mukana onnettomuuksien ehkäisyssä, sammutustöissä, pelastustehtävissä ja väestönsuojelussa. Palokuntatoiminta on haasteellista ja monipuolista toimintaa: opastusta, neuvontaa, koulutusta ja ennen kaikkea antoisaa yhdessäoloa.

Palokuntatoimintaa ohjaa ja koordinoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK), joka on palo-, pelastus- ja väestönsuojelualan valtakunnallinen keskusjärjestö.

Palokunnat kuuluvat kiinteästi suomalaiseen turvallisuuteen. Nykyajan palokunta on tehokkaasti toimiva yksikkö, jossa ihmiset tekevät turvallisuustyötä – harrastuksestaan nauttien ja osaamistaan kartuttaen.

Palokuntalaiset kautta maan ovat valmiina tositoimiin.
24 tuntia vuorokaudessa.
365 päivää vuodessa.
Sinun turvaksesi.

Palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Palokunnat ympäri Suomea etsivät uusia tekijöitä riveihinsä.

Palokuntatoiminta on hälytyksen tapahtuessa myös haasteellista, monipuolista ja antoisaa työtä. Se vaatii hyvää kuntoa, rohkeutta ja valmiuksia tositoimiin. Ole yksi meistä ja tule mukaan! Mukaan mahtuu tyttöjä, poikia, miehiä ja naisia. Tekemistä löytyy kaikille.

Me tarjoamme asianmukaiset työvälineet, erikoiskoulutuksen ja toiminnan vaatimat varusteet. Lisätietoa saat lähimmästä palokunnasta.

Palokunnat turvaavat suomalaisten arkea. Maamme palo- ja pelastustoimesta suurin osa hoidetaan vapaaehtoisten miesten ja naisten toimesta. Tähän joukkoon tarvitaan lisävahvistusta!

LIITY JOUKKOOMME!

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session is invalid because the user logged out.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 467
Please refer to our Error Message Reference.