LIITY JOUKKOOMME

Palokunnat turvaavat
suomalaisten arkea

Palokunnat ovat keskeinen osa yhteiskuntamme pelastusjärjestelmää. Ne ovat mukana onnettomuuksien ehkäisyssä, sammutustöissä, pelastustehtävissä ja väestönsuojelussa. Palokuntatoiminta on haasteellista ja monipuolista toimintaa: opastusta, neuvontaa, koulutusta ja ennen kaikkea antoisaa yhdessäoloa.

Palokuntatoimintaa ohjaa ja koordinoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK), joka on palo-, pelastus- ja väestönsuojelualan valtakunnallinen keskusjärjestö.

Palokunnat kuuluvat kiinteästi suomalaiseen turvallisuuteen. Nykyajan palokunta on tehokkaasti toimiva yksikkö, jossa ihmiset tekevät turvallisuustyötä – harrastuksestaan nauttien ja osaamistaan kartuttaen.

Palokuntalaiset kautta maan ovat valmiina tositoimiin.
24 tuntia vuorokaudessa.
365 päivää vuodessa.
Sinun turvaksesi.

Palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Palokunnat ympäri Suomea etsivät uusia tekijöitä riveihinsä.

Palokuntatoiminta on hälytyksen tapahtuessa myös haasteellista, monipuolista ja antoisaa työtä. Se vaatii hyvää kuntoa, rohkeutta ja valmiuksia tositoimiin. Ole yksi meistä ja tule mukaan! Mukaan mahtuu tyttöjä, poikia, miehiä ja naisia. Tekemistä löytyy kaikille.

Me tarjoamme asianmukaiset työvälineet, erikoiskoulutuksen ja toiminnan vaatimat varusteet. Lisätietoa saat lähimmästä palokunnasta.

Palokunnat turvaavat suomalaisten arkea. Maamme palo- ja pelastustoimesta suurin osa hoidetaan vapaaehtoisten miesten ja naisten toimesta. Tähän joukkoon tarvitaan lisävahvistusta!

LIITY JOUKKOOMME!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

1 vuosia sitten

Salmentaan vpk ry

Jos tiedät tai tunnet rallien järjestäjiä, vinkkaa meistä!
Teemme rallien EVA-toimintaa kuskien ja katsojien turvaksi.
... Katso lisääKatso vähemmän

1 vuosia sitten

Susanna Soppi

Kiitos sähkölinjan katkeamisesta aiheutuneen maastopalon sammuttamisesta 🙏 ... Katso lisääKatso vähemmän

Comment on Facebook Kiitos sähkölinjan...

Kiitos itsellenne, että olitte valppaana! Ainekset olivat pahempaankin, mutta nyt päästiin ajoissa tapahtumaan kiinni.

View more comments